Prof. Dr. J.A. de Jonge (1926- ), bekroond met de Winkler Prins Prijs 1970 Politieke, Economische en Sociale geschiedenis, vanwege zijn dissertatie De Industralisatie in Nederland tussen 1850 en 1914 (1968)
Prof. Dr. J.A. de Jonge (1926- ), bekroond met de Winkler Prins Prijs 1970 Politieke, Economische en Sociale geschiedenis, vanwege zijn dissertatie De Industralisatie in Nederland tussen 1850 en 1914 (1968).