5 spandoeken met teksten: "Kahrolsun faşist diktatörlük", "Cunta'nin idam sehpalarina karsi çikalim", "Cunta'ya karşi demokrasi güçlerinin eylem birliği", "Yeni baski yasalarina, savaş ve bhuran yasalarina hayir" en "Weg met de grondwet van de junta"
5 spandoeken met teksten: "Kahrolsun faşist diktatörlük", "Cunta'nin idam sehpalarina karsi çikalim", "Cunta'ya karşi demokrasi güçlerinin eylem birliği", "Yeni baski yasalarina, savaş ve bhuran yasalarina hayir" en "Weg met de grondwet van de junta".