Overzicht van de praeventieve gezondheidszorg in onze provincie, gegeven bij de algemene beschouwingen over de begroting 1955, in de vergadering van de Provinciale Staten van Utrecht op 9 Februari 1955
Overdr. uit het verslag der Handelingen van de Provinciale Staten van Utrecht.