Oud minster van IJsselsteyn arriveert in de Langestraat voor zijn onderhoud met de vertegenwoordigers van de confessionele bonden
Oud minster van IJsselsteyn arriveert in de Langestraat voor zijn onderhoud met de vertegenwoordigers van de confessionele bonden.