Discusie voor "De Vakbeweging" over SER-advies. Met de klok mee vanachter de tafel: Heil, Hardenberg, Veldman, Hugenholtz en Raven - Haas, Joh. de
Discusie voor "De Vakbeweging" over SER-advies. Met de klok mee vanachter de tafel: Heil, Hardenberg, Veldman, Hugenholtz en Raven.