Advies inzake verplichte verzekering tegen arbeidsongeschiktheid voor anderen dan loontrekkenden. Uitgebracht aan de Minister van Sociale Zaken en Volksgezondheid (Sociaal-Economische Raad, 1965)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad, 1965, 14.