Tijdens het proces tegen "De Hakkelaar" in gymzaal Marinecompex. Als rechter, derde van rechts met de handen ineen, Van Bennekom
Tijdens het proces tegen "De Hakkelaar" in gymzaal Marinecompex. Als rechter, derde van rechts met de handen ineen, Van Bennekom.