7:1 : labdarúgó válogatottunk újabb világraszóló győzelme . 7:1 : the latest world sensation by our national football team - összeállította: Ritter Aladár. (Magyar Diafilmgyártó Vállalat, 1954)
May 23, 1954. Hungary v. England football game in Népstadion (Budapest). 1954. május 23. Magyar-angol válogatott futballmérkőzés a Népstadionban.