Geschiedenis van de Friese landbouw. Met medew. van O. Postma (Drukkerij Laverman])
Uitg. door de Friesche Maatschappij van Landbouw ter gelegenheid van haar honderjarig bestaan in 1952. Met: Losse bijlage van "Geschiedenis van de Friese Landbouw" bevattende: Errata. Lijst van de belangrijkste bronnen en literatuur. ... Register. ...