Nezavisni sindikati. (1921-1929) (Zagreb)
Sa ind-a i tab-a. Institut za historiju radničkog pokreta Hrvatske. Prilozi za povijest socijalističke revolucije. S rezjume na russkom jazyke. With English summary.