Positie en beleid van de christelijke vakbeweging. Sociologisch onderzoek christelijke vakbeweging, 1968 (Sociaal-Wetenschappelijk Instituut Vrije Universiteit)
Interim-rapport fase IIA (leden werfaktie). II, 52 p