Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats. Links: mevr. Gerhard-Stehli, rechts: A.H. Gerhard en F. Domela Nieuwenhuis
Herdenking van het 25-jarig overlijden van H. Gerhard met een demonstratie naar zijn graf op de Oude Wester begraafplaats. Links: mevr. Gerhard-Stehli, rechts: A.H. Gerhard en F. Domela Nieuwenhuis.