De sociale betekenis van het kamperen. Een onderzoek naar het gebruik dat kampeerders maken van recreatiemogelijkheden in enkele plattelandsgebieden (Afdelingen voor sociale wetenschappen aan de Landbouwhogeschool, 1968)
Met bibliogr. en tabn.