Kant A: Korthals Altes, Kerkdienst Vredesweek, 18-9-1988. . Kant B: Vredeveld over Zuid Afrika, Kan over Hirohito, 25-9-1988 - Korthals-Altes, E.J. (1988)
Kant A: Korthals Altes, Kerkdienst Vredesweek, 18-9-1988. Kant B: Vredeveld over Zuid Afrika, Kan over Hirohito, 25-9-1988.