Rapport omtrent den toestand der ziekenfondsen in Nederland 1901-1907 :
1e deel: Beschrijving der bestaande fondsen. 1907. - 699 p. 2e deel: Algemeene beschouwingen, conclusieën, bijlagen. - 1908. - 38 p.