Program Polskiej Partii Socjalistycznej. . Program P.P.S. i zadania P.P.S. na obczyżnie (Niezależna Oficyna Wydawnicza, 1981)
Covertitle: Program P.P.S. i zadania P.P.S. na obczyżnie. Przedruk z: London : Centralny Komitet Polskiej Partii Socjalistycznej na obczyżnie, 1978.