Tekening links boven is ill. bij "1843 : de Regeering stuurt een regiment dragonders naar Overijssel om te waken tegen mogelijke...". . Tekening links onder is ill. bij "1845 : het voorstel van Thorbecke tot grondswetherziening wordt verworpen, nadat de regeering verklaard heeft, dat de koning tegen was.". . Tekening rechts boven is ill. bij "1847 : Willem II voldoet aan de eischen der liberale bourgeoisie.." - Hahn, Albert,
Tekening links boven is ill. bij "1843 : de Regeering stuurt een regiment dragonders naar Overijssel om te waken tegen mogelijke...". Tekening links onder is ill. bij "1845 : het voorstel van Thorbecke tot grondswetherziening wordt verworpen, nadat de regeering verklaard heeft, dat de koning tegen was.". Tekening rechts boven is ill. bij "1847 : Willem II voldoet aan de eischen der liberale bourgeoisie..".