Forradalomtól forradalomig : válogatott tanulmányok, beszédek és interjúk 1982-1990 - Király Béla ; válogatta Gyurgyák János. (Századvég Kiadó ; Atlanti Kutató és Kiadó Társulat, 1990)
Includes bibliographical references.