Ruth Firstplein in Den Haag - in maart 1989 vernoemd naar deze in 1982 vermoorde Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijdster - Stegeman, Jan, (1989)
Ruth Firstplein in Den Haag - in maart 1989 vernoemd naar deze in 1982 vermoorde Zuid-Afrikaanse vrijheidsstrijdster.