Wiadomości Bieżące - Ku Niepodległości . pismo szeregowych członków "Solidarności", no. 159, 1986 - [ed. committee] (Agencja Informacyjna "Solidarności Walczącej", 1986)
Motto: "Not to give in after defeat is a victory". Józef Piłsudski Motto: Various mottos