Demonstratie van de uitgesloten textielarbeiders uit Twente en de Geldersche Achterhoek. Opbrengst ten bate van de stakende textielarbeiders
Demonstratie van de uitgesloten textielarbeiders uit Twente en de Geldersche Achterhoek. Opbrengst ten bate van de stakende textielarbeiders.