Verkiezingsuitslag voor het gebouw van de Amsterdamsche Courant aan de Nieuwe Zijds Voorburgwal, Amsterdam. Drees rechtsonder met panama-hoed. Vergelijk BG A4/145. Origineel in collectie W. Drees (1905)
Verkiezingsuitslag voor het gebouw van de Amsterdamsche Courant aan de Nieuwe Zijds Voorburgwal, Amsterdam. Drees rechtsonder met panama-hoed. Vergelijk BG A4/145. Origineel in collectie W. Drees.