De opmars : . De opmarsch : propagandablad der R.K. Staatspartij
Tot (1940) met ondertitel: Propagandablad der R.K. Staatspartij. - Vanaf (1957): Ledenblad van de K.V.P. - Voortgezet als: K.V.P. Maandblad (ZF 30547).