Ter herinnering aan de officiële ingebruikneming van de walserijen van Breedband N.V. te IJmuiden op 25 Juni 1953 in tegenwoordigheid van Hare Majesteit de Koningin en Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins der Nederlanden (Meyer, 1953)
Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse tekst.