Voor het versterken van de aaneengeslotenheid der communisten, voor een nieuw elan in de anti-imperialistische strijd. Redevoering [...] gehouden op 7 juni 1969 op de Internationale Conferentie van Communistische- en Arbeiderspartijen te Moskou (Z.pl., 1969)
Ned. vertaling van de Russische tekst van Breznjew's rede in de "Izvestija" van 8 juni 1969.