Programma: 20 augustus Ceramic City Brassband, Mimegroep Oceaan; 21 augustus Agricantus; 22 augustus Toetssteen; 23 augustus Big Bamboozle, Stypic; 24 augustus Montezuma's Revenge, Smithereens, De Nits (1986)
Programma: 20 augustus Ceramic City Brassband, Mimegroep Oceaan; 21 augustus Agricantus; 22 augustus Toetssteen; 23 augustus Big Bamboozle, Stypic; 24 augustus Montezuma's Revenge, Smithereens, De Nits.