Festiviteiten in Den Haag bij de 65ste verjaardag van W. Drees sr.. Voor plaats van personen zie achterzijde - Wisman, Bram,
Festiviteiten in Den Haag bij de 65ste verjaardag van W. Drees sr.. Voor plaats van personen zie achterzijde.