Biuletyn Informacyjny NSZZ "Solidarność" w Instytucie Badań Jądrowych . no. 17, 1981 - [ed. Janusz Batko et al.] (NSZZ "Solidarność" w IBJ, 1981)
Creation and circulation: From issue no. 1=26(2 April 1990) published legally titled Biuletyn Solidarności IBJ : pismo Komisji Zakładowej NSZZ "Solidarność" Instytutów Atomistyki w Świerku