Plakploeg voor het afdelingsbureau, Brederostraat 3. Iets rechts van het midden met zwart pak en flambard Jan Rot. Tweede rij tweede van rechts J.W. Rengelink. Orig. bij J.W. Rengelink, Hilversum
Plakploeg voor het afdelingsbureau, Brederostraat 3. Iets rechts van het midden met zwart pak en flambard Jan Rot. Tweede rij tweede van rechts J.W. Rengelink. Orig. bij J.W. Rengelink, Hilversum.