Demonstratie bij Spaanse consulaat voor vrijlating politieke gevangenen en tegen dreigende doodvonnissen voor Baskische vrijheidsstrijders - Bennekom, Kors van
Demonstratie bij Spaanse consulaat voor vrijlating politieke gevangenen en tegen dreigende doodvonnissen voor Baskische vrijheidsstrijders.