Tijdens een bezoek van een SED-delegatie in Amsterdam wordt een krans gelegd bij de Dokwerker. Zesde van links: De Boo (1979)
Tijdens een bezoek van een SED-delegatie in Amsterdam wordt een krans gelegd bij de Dokwerker. Zesde van links: De Boo.