De geschiedenis van de Nederlandse Bond van Horeca- en Aanverwante Bedrijven. . Vijf en zeventig jaar opbouw en vernieuwing (Nederlandse Bond van Horeca- en Aanverwante Bedrijven, 1958)
Omslagtitel: Vijf en zeventig jaar opbouw en vernieuwing. Herdenkingsnummer Het horecabedrijf. 52e jrg no.20.