De Tweede Kamer debateert over de abortuswet van CDA en VVD. V.l.n.r. Beckers, Wessel-Tuinstra en Wutrich-van der List - Ariëns, Catrien,
De Tweede Kamer debateert over de abortuswet van CDA en VVD. V.l.n.r. Beckers, Wessel-Tuinstra en Wutrich-van der List.