Programma: 8-10 januari Katheater; 9-11 januari Rab Tari; 15-17 januari Powder Theatre; 22-24 januari Penta Theater; 23-25 januari Heathcote Williams; 29-31 januari Abrakadabra; 30 januari - 1 februari Blue Rose (1976)
Programma: 8-10 januari Katheater; 9-11 januari Rab Tari; 15-17 januari Powder Theatre; 22-24 januari Penta Theater; 23-25 januari Heathcote Williams; 29-31 januari Abrakadabra; 30 januari - 1 februari Blue Rose.