Programma voor de Troelstra-herdenking van 16 mei 1940, in het gebouw voor kunsten en wetenschappen Den Haag. Vergelijk A14/87 - Wienecke, J.C. (1926)
Programma voor de Troelstra-herdenking van 16 mei 1940, in het gebouw voor kunsten en wetenschappen Den Haag. Vergelijk A14/87.