Verslag van de algemene bondsvergadering van de Algemene Nederlandse Metaalbewerkersbond. . Verslag van het congres van de Algemene Nederlandse Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en de Elektrotechnische Industrie
(1904) - (1906), (1962): congres. - (1945), (1971):22 april: buitengewone bondsvergadering.