De kijk op het personeelbeleid in de opleiding personeelwerk. Rapport W.S.I. [Voorw. van W. Olthof. Samengest. door W. Top en J. Varkevisser] (Z.pl., 1970)
Wetenschappelijk en Scholingsinstituut van het N.V.V.