Posiedzenie Krajowej Komisji Porozumiewawczej NSZZ "Solidarność" 23-24 marca 1981 r. . Komisja Krajowa NSZZ "Solidarność" : posiedzeni w dniach 23-24 marca 1981 (Niezależna Oficyna Wydawnicza, 1986)
Covertitle: Komisja Krajowa NSZZ "Solidarność" : posiedzenie w dniach 23-24 marca 1981.