Zittend tweede van links J. Ouispel, derde van links W. Strijbis en uiterst rechts A. Karsdorp. Staand derde van links L. Oosterbos en rechts H.H. Spoelstra - Thomann, Anton C.,
Zittend tweede van links J. Ouispel, derde van links W. Strijbis en uiterst rechts A. Karsdorp. Staand derde van links L. Oosterbos en rechts H.H. Spoelstra.