Een raad experts voor Nederlandsch-Overzee. - A.J.W. Harloff, Een en ander over den Conseil supérieur des Colonies françaises. - A.J.W. Harloff, Aanteekeningen over den Belgischen Conseil colonial (Daamen, 1931)
Verbeterde overdr.: De Rijkseenheid. Staatkundig Economisch Weekblad ter Versterking van de Banden tusschen Nederland en de Indiën.