75-jarig bestaan van de Algemene Nederlandse Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en de Elektrotechnische Industrie, afd. Amsterdam (1964)
75-jarig bestaan van de Algemene Nederlandse Bedrijfsbond voor de Metaalnijverheid en de Elektrotechnische Industrie, afd. Amsterdam.