Kovarnaja propoved' renegata ili krutoj povorot R. Garodi. Perev. s nemeckogo T.A. Rjabuškinoj ("Progress", 1973)
Podl. zagl.: Sirenengesang eines Renegaten oder Die "grosses Wende" Roger Garaudys. Zaglavn. list na nemeckom i russkom jazykach.