Nederlands-Indië onder voogdij (Gottmer, 1971)
Met afbn, bibliogr., grafn, krt, prtn en tabn. Spoorzoekers. Bronnenboeken voor het geschiedenisonderwijs. Onder red. van G.A.J. Giezeman en N.J. Maarsen.