Revolucionarni radnički pokret na Kosovu i Metohiju. 1895-1922. [Ured. K. Široka, S. Aksić, S. Hasani i dr. Sa pred. S. Aksića] (["Rilindja"], 1962)
Sa bibl., il., portretima i taba. Izd. istorijske komisije Oblasnog komiteta Saveza komunista Srbije za kosovo i Metohiju.