Afscheid en huldiging van Troelstra in Haagse dierentuin. Een kijkje in de zaal. Plaats van personen op achterzijde
Afscheid en huldiging van Troelstra in Haagse dierentuin. Een kijkje in de zaal. Plaats van personen op achterzijde.