Wiadomości Tarnowskie . [pismo tarnowskiej grupy współdziałania "Karty Praw Robotniczych", 06 September 1981 - [ed. Wacław Mojek] ([s.n.], 1981)
Print run: 2000-3000 copies, special edition (5.04.1981) print run 5500+150 copies