Inventarisatierapport haalbaarheidsonderzoek Indische Tegoeden : . Indische Tegoeden : inventarisatierapport haalbaarheidsonderzoek Indische Tegoeden (s.n.], 2003)
Omslagtitel: Indische Tegoeden : inventarisatierapport haalbaarheidsonderzoek Indische Tegoeden.