Officieel gedenkboek : . Gedenkboek : uitgegeven ter gelegenheid van het veertigjarig bestaan van den Nederlandschen Bond van Werkgevers in Hotel-, Restaurant-, Café en Aanverwante Bedrijven "Horecaf" op 4 oktober 1930 (Herm. H.J. van de Pol, 1930)
Omslagtitel: Gedenkboek ...