Advies inzake een verlenging van de wettelijke opzeggingstermijn voor werknemers en inzake de bescherming van pensioenrechten van werknemers, uitgebracht aan de Minister van Justitie (Sociaal-Economische Raad, 1967)
Uitgave van de Sociaal-Economische Raad. 1967, no. 15.