Wandel- & fietsgids : Beneden-Dijlevallei : acht wandelingen en twee fietsroutes in en om Mechelen (Brussel: PIME; Natuurreservaten; Vakantiegenoegens, 1998)
"Samenstelling: Natuurreservaten Beneden-Dijle, Pime, Vakantiegenoegens vzw"